fredag 1 november 2019

Förbereda varmbänk

Inlägget flyttat till Ätliga trädgården

8 kommentarer:

 1. Först satte jag morgonkaffet i halsen när jag läste din uträkning. Sen kom jag på att jag alltid räknar från andra hållet, dvs hur långt räcker så här många kubik om jag gör lagret si eller så tjockt :)

  Varmbänk ska jag definitivt prova en dag. Tyvärr tror jag inte den infinner sig nästa år. Men jag är nästan klar att beställa lådor i cortén för att göra snygg-ordning i grönsakslandet. Det är mycket pengar men känns så himla tröstlöst när jag rensat en bädd och sen inser att gångarna är kvar och de är alltid hårda pga alla steg. Landet har legat i träda efter det gödslades upp och såddes med gröngödsling i höstas. Nu känns det lagom att förbereda tror jag.

  Ha en fin helg! Kram, Carina

  SvaraRadera
 2. Jag beundrar er alla som har sån energi i trädgården fortfarande! Själv drömmer jag bara om våren, gillar nämligen inte den sena ruggiga hösten och vintern alls!!
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Njae, några fällor som mössen dom dör i det funkar inte här med min djurälskande gubbe. Ja, faktiskt inte för mig heller... Vi är nog lite knasiga båda två!
  I morgon ska Rolle ut och fylla upp hålorna med jord i dom andra krukorna - han hade inte sett dom hålen - och sen får vi se hur det går. blir det nya hål, så blir det en bur!
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
 5. Anette/ Jo dom åker vi iväg med till nåt trevligt ställe långt härifrån. Det har hänt förut - och då fick Enögde Joe (som vi kallade musen) färdkost i form av en halv limpa med sig och dessutom havsutsikt!
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
 6. Vad du jobbar mycket med odlingarna! Varmbänk ska jag nog också ta tag i när orken finns. Sonen har hästar så material saknar jag inte. Men jag prioriterar prydnadsträdgården, bär o frukt, så det går långsamt framåt med grönsakerna. Men så härligt att kunna plocka in. Har nu för första gången skördat brysselkål. Ha en fin dag! /Monica

  SvaraRadera
 7. Vi är en finansiell institution, vi lånar ut till individer och företag i ekonomiska svårigheter.
  Alla individer eller företag som kan respektera våra klausuler kan kontakta oss direkt via e-post för att dra nytta av vår ekonomiska hjälp.
  Våra lånevillkor är enkla och väl definierade.
  Med betydande kapital under vårt bälte är vi bäst att hjälpa dig och hjälpa dig att lösa alla dina problem. Tidsfristerna fastställs enligt våra kunders månatliga budget för att underlätta återbetalningen.
  Om du har projekt att förverkliga eller om du är i ekonomiska svårigheter kan du kontakta oss via e-post utan ytterligare försening. Med en ränta på 3% hjälper vi individer från 20.000 till 50.000.000 KR. Och vi informerar företagen samtidigt om att kursen inte förändras.
  Kontakta oss via e-post om du behöver ett lån.

  E-post: simondurochefort@gmail.com

  SvaraRadera
 8. Many times, you intend to keep your length from be aware of to another location in order to only two techniques (traditional brands) or even much less, such as coming from Chemical to help you Age. https://imgur.com/a/9VSZCbA https://imgur.com/a/gJpmef4 https://imgur.com/a/OwoUTcB https://imgur.com/a/RWR4Nge http://l0rm00qtdt.dip.jp https://imgur.com/a/PJGpPoX https://imgur.com/a/2zyWzkh

  SvaraRadera