söndag 9 juli 2017

En hyllning till Linné - utflyktstips


Här kommer ett semestertips som jag klämt på ett tag.




Kommer nån ihåg Ulf Nordfjells idéträdgård 'En hyllning till Linné' som vann guld på Chelsea Flower Show 2007? Efter CFS flyttades den till Göteborgs botaniska trädgård precis innanför entrén för att 2009 få sin slutliga plats i Växjö. Den är nu en av stadsparkerna även jag personligen tycker den är väl liten för att betraktas som park.



Växjös största och första stadspark, har förresten också anknytning till Linné genom att helt enkelt kallas Linnéparken. Den omger domkyrkan och ursprungliga Katedralskolan där Carl von Linné påbörjade sin utbildning till präst innan han skickades till Lund och Uppsala för vidare studier till läkare eftersom intresset för botanik var större.
Även om flera orter vill sola sig i Linnés glans, så tycker vi i våra trakter att han är vår.


Linné föddes nämligen i Råshult, Stenborhults socken, Älmhult som är en annan grannkommun, även känd för första IKEA-varuhuset och Ingvar Kamprads hemkommun. Råshult är nu kulturreservat med ekologiskt café i sköna omgivningar och väl värt ett besök. Passa på att boka guidning. Den är nåt alldeles extra.




Lyckan var alltså stor när 'En hyllning till Linné' fick ett fortsatt liv och hamnade på hemmaplan år 2009. Det är helt enkelt en fantastisk liten trädgård eller kanske installation som talar till alla mina sinnen med sina vilda inslag inom kontrollerade former, sina tak, väggar, gångar, stenar, vattenblänk, porlande och kvitter, anar till och med en doft av skog. En bit av Småland i stiliserad form och dessutom lika vacker året runt.  När jag har ärenden till Växjö tar jag ibland en stund för mig själv för att njuta och betrakta allt vackert ur olika vinklar och vrår. Står under det extremt hårt hållna äppelträdstaket några minuter där fåglarna stortrivs, sitter en stund och låter pulsen sjunka.
Det är en meditativ plats trots det inklämda läget mellan trafikleden till stadsdelen Teleborg, studentlägenheter och promenaden runt sjön Trummen. 

Det går inte heller att låta bli att fascineras över själva hantverket och logistiken. Hur sjutton gör man för att bygga en flyttbar trädgård, med växter, stensättningar, damm och rörligt vatten. Tänk bara hur svårt det är att förankra en vägg rakt upp och ner utan att den genom åren blir sned och vind eller helt enkelt blåser ner.


Allt gott






71 kommentarer:

  1. Vacker! Såg den på Botan men det är ju några år sedan. Besökte Råshult för att par år sedan. En underbar miljö.
    Ha det gott!
    Birgitta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

      1) kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) bindande stavning
      6) Breakup Spells
      7) Förvisa en tidigare älskare
      8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      Genom drogunduspellcaster@gmail.com

      Radera
  2. Säger som Birgitta, såg den på Botan :) Förstår att du är glad över att den "kommit hem". Ha det gott/Monne

    SvaraRadera
  3. Vackra bilder :) Såg den, eller delar på botan i GBG. Länge sen jag var i Växjö nu. Min dotter bodde i strykjärnet, det strykjärnsformade huset granne med domkyrkan, när hon läste på gymnasiet där. Ska kanske stanna till där på väg till Öland i augusti. Tack för tipset!

    Ha det gott! Carina

    SvaraRadera
  4. Råshult är en av de platser som jag verkligen vill besöka någon gång :)
    Vackra bilder från parken i Växjö! Ska komma ihåg den när vi kommer söderut igen. Tack för tipset!
    Ha det gott!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Mycket fint! Tänker också på det praktiska med att få dit det och att allt ska klaffa...
    Kul med besöks tips!
    Ha det fint!

    SvaraRadera
  6. Intressant sommartips! Utflyktsmål är alltid bra att samla på sig...
    Härliga bilder också!
    Sommarkram från Titti

    SvaraRadera
  7. Väldigt snyggt för en park eller så. Det skulle kanske inte passa i vår trädgård. Bra resetips om man inte hittar på annat, överkomligt och inte så långt. Ha en fin dag. Carita

    SvaraRadera
  8. Fina tips och bilder. Vackra besöksmål inför sommaren och semestern är alltid så välkomna. Råshult låter som en underbar plats och så också "En hyllning till Linné" och Ulf Nordfjells idéträdgård. Kanske bär vägarna genom Linnés hemtrakter senare i sommar. Mycket att se och njuta av i Småland.
    Önskar dig en fortsatt skön sommar!
    Anna-Karin

    SvaraRadera
  9. Så fin park! Här inte så långt från mig i Sveden, Falun så finns Linnés bröllopsstuga där han gifte sig med Sara Lisa som var uppväxt på den gården som var en bergsmansgård.
    Ha det gott!
    Kram, Ann

    SvaraRadera
  10. Just detta är något av det som är så fantastiskt med bloggvärlden. Alla tips på olika pärlor som bloggare delar med sig av. Sådant som man själv inte har en aning om men som läggs till listan över platser värda att besöka. Och otaliga är de gånger jag har passerat genom Växjö, på väg mot andra mål, men nästa gång ska jag se till att stanna till i Växjö och uppleva på plats. Tack Anette för tipset!
    Jag vill också passa och tacka för dina alltid lika vänliga och omtänksamma ord hos mig. För all glädje du spridit i mina kommentarfält. Du är pärla!Nu är det dags för mig att lämna bloggvärlden ochvirvla vidare på nya äventyr men jag kommer fortsätta kika in här hos dig för att få en härlig trädgårdsdos och se hur du har det.

    Sköt om dig och ha en fin sommar!♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  11. Härligt semestertips....lite för långt ifrån oss bara ;). Vi blir på torpet hela sommaren (om man kan kalla detta sommarväder för sommar ?)...sen blir det en resa till Kreta i slutet av aug. Så vi håller nog oss mest hemmavid, lite små utflykter blir det kanske. Bl.a ska vi åka över Höga kusten bron (ligger inte så långt ifrån oss ) vi har varit där förut men det är vackert där uppe ;)) Vi tar med oss mamma på en liten "road trip " Ha det gott !
    Kram

    SvaraRadera
  12. Så bra med tips! Man vet aldrig när det kan komma till nytta. Kommer absolut att lägga det på minnet. Ser ut att vara värt ett besök.
    Må så gott!
    Pia

    SvaraRadera
  13. Dit har jag tänkt åka...men som vanligt aldrig kommit till skott. Sommarkram från en semesterfirare.

    SvaraRadera
  14. Läste om just denna plats i någon tidning, intressant och spännande att få 'rå om platsen'. Folk är duktiga på trädgård nu för tiden, andra idéer är bra och behövliga.Tänkt har jag gjort men inte mer, det är fullt upp mitt i sommaren fast jag inte känner stress nej, allt är härligt men om tiden kunde lugna ner sig en aning . . .
    Ludde får all uppmärksamhet nu,skyller inte på honom om jag inte hunnit med de och ....
    man får mer tid att sitta - ligga och gosa, fast han vill mera leka.
    Vädret har oxå varit bra här, lagom att få jobba i, blir det galet varmt orkar jag inget.
    Må så gott/ Eva

    SvaraRadera
  15. Tack för tipset, intressant läsning.
    Så bra att den utställningen hamnade där.
    Där hör den ju hemma.

    Om jag någon gång har vägarna förbi så är det ju ett måste att besöka den parken.

    Ha det gott/Hans

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

      1) kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) bindande stavning
      6) Breakup Spells
      7) Förvisa en tidigare älskare
      8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      Genom drogunduspellcaster@gmail.com

      Radera
  16. Jag var (givetvis) och tittade på den pyttelilla anläggningen, när jag bodde i Växjö. Den är verkligen pytteliten, men MYCKET sevärd. Även jag förundrades över kombinationerna av stramt & vilt. Det fick plats mycket på det lilla området. Skickligt!
    /Eva Linnea

    SvaraRadera
  17. Jag heter Lantigua Gloria från Sverige, jag vill vittna om Dr Adodos storheter om hur han hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. min man lämnade mig efter 7 års äktenskap och han uppgav att han gick ut med en tjej som jobbar på samma kontor med honom, jag var så ont och bitter tills min vän presenterade mig för den här stora stavningskastaren som heter Dr Adodo och han lovar att hjälpa till med att ta med tillbaka min man. jag gjorde vad han krävde av mig och till min största överraskning kom min man tillbaka till mig efter två dagar att han kastade stavningen, så om du har några problem i ditt äktenskap, vänligen kontakta Dr Adodo idag för lösningar på hans e-postadress Adodospelltemple @ gmail. com eller ring hans mobilnummer på +1 (661) 704 3225

    SvaraRadera
  18. Jag heter Melissa Vivian, jag är baserad i Norge. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 2 års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare som heter Dr ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com), som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testamenten om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Babro Poggats, hon testade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Dr ISIKOLOs e-postadress. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare. Dr ISIKOLO, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man … Om du har problem och du letar efter en riktig och äkta stava caster för att lösa alla dina problem för dig. Prova High isikolosolutionhome@gmail.com när som helst, han kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också ringa honom eller skriva honom här: +2348133261196.

    SvaraRadera
  19. Jag heter Howard Mary, jag är baserad i USA, Texas .. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 2 års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare som heter Dr ABO, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testamenten om denna speciella stavning. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon testade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar, och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon Dr ABOs e-postadress. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare, ABO, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta stava caster för att lösa alla dina problem för dig. Prova High Abospelltemple@gmail.com när som helst, han kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: Abospelltemple@gmail.com Du kan också ringa honom eller skriva honom här: 2348148487280.

    SvaraRadera
  20. Hej, alla mina namn är Komfam Jenny, jag är här för att vittna om en stor örtstavelse som heter Dr.MAGGI, som hjälpte mig att bota min HERPES SIMPLEX VIRUS. Jag blev smittad med HERPES SIMPLEX VIRUS 2013, jag gick till många sjukhus för botemedel men det fanns ingen lösning, så jag tänkte hur kan jag få en lösning så att min kropp kan vara okej. Så en dag gick jag på internet på nätet för att få veta mer om Herpes Simplex Virus jag kom över en recension av en dam som sa att hon fick hennes Herpes Simplex Virus härdad av En stor örtstavningscaster kallad Dr. MAGGI. Och hon gick också så långt för att släppa en e-postadress och inkluderade Dr. MAGGI-telefonnummer och rådgav vem som helst att kontakta Dr. MAGGI för någon form av hjälp. Så jag gav ett försök genom att kontakta honom via hans email och förklara mitt problem för honom. Han berättade för mig allt jag behöver göra och ger mig också instruktioner att ta, vilket jag följde ordentligt. Innan jag visste vad som händer efter två veckor blev HERPES SIMPLEX VIRUS som var i min kropp försvunnen. så om du också är hjärtadbruten av några dödliga sjukdomar som HERPES, HIV, bältros, låg spermieantal, HPV, Cancer, Hepatit B, ALS etc är den här stora mannen det bästa jag har sett och applåderar och om du behöver en hjälp för att bota någon form av sjukdom, kan du också maila honom via: Maggiherbalcenter@gmail.com eller ringa sitt telefonnummer 2347057375409.

    SvaraRadera
  21. Jag heter Richard Jessica, jag är baserad i Texas, USA ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 5 månaders brutet äktenskap lämnade min man mig när jag var gravid. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare kallad ABO som jag träffade online. På en trogen dag, som jag surfar via internet, vittnade vissa om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoderhalscancer, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter TIFFANY, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar, så jag kontaktade honom och på mindre än 48 timmar min man som jag trodde att jag aldrig kan se igen kom tillbaka och be om förlåtelse, nu är vi lyckliga tillsammans alla tack vare DR ABO är han svaret på ditt problem. Du kan nå honom på hans email: Abospelltemple@gmail.com eller besök hans whatsapp 2348148487280.

    SvaraRadera
  22. Man måste vara tacksam för alla som gjort en stor tjänst där livet, det är därför jag har tagit det på mig själv för att tacka den här stora stavningskastaren, som heter Dr.Adodo, för att genom hans hjälp blev mitt liv mer fyllt av kärlek och jag är glad att säga att min älskare som har separerats från mig under de senaste veckorna kom tillbaka till mig och bad om acceptans från mig. Det var en chockerande händelse för innan jag kontaktade Dr.Adodo var jag den som ber min älskare att komma tillbaka till jag men genom hjälp av Dr.Adodo har jag nu mitt förhållande återställt. Du kan också bara ha ett bättre förhållande om du kontaktar Dr.Adodo på Adodospelltemple@gmail.com eller ring +1 661 704 3225

    SvaraRadera
  23. Man måste vara tacksam för alla som gjort en stor tjänst där livet, det är därför jag har tagit det på mig själv för att tacka den här stora stavningskastaren, som heter Dr.Adodo, för att genom hans hjälp blev mitt liv mer fyllt av kärlek och jag är glad att säga att min älskare som har separerats från mig under de senaste veckorna kom tillbaka till mig och bad om acceptans från mig. Det var en chockerande händelse för innan jag kontaktade Dr.Adodo var jag den som ber min älskare att komma tillbaka till jag men genom hjälp av Dr.Adodo har jag nu mitt förhållande återställt. Du kan också bara ha ett bättre förhållande om du kontaktar Dr.Adodo på Adodospelltemple@gmail.com eller ring +1 661 704 3225

    SvaraRadera
  24. MÅSTE LÄSAS:

    Jag heter Sandra am från Los Angeles, jag är här för att vittna om det stora arbetet med en stor stavningskrock som hjälpt mig med alla mina problem idag är glad på grund av honom började det hela 2001 jag var gift med en man som hette Johan Smith från Storbritannien, Han blir trött på mig efter 11 års äktenskap och det finns inget barn och saker var svåra för oss, ekonomiskt var vi inte okej, och min man söker skilsmässa bara för att leva mig ensam och möta livet, jag bad till Gud att få honom tillbaka till 2012 när jag träffade en vän som ledde mig till Dr Ogundele en stavningskastare som hjälpt henne med sina egna problem, uppmuntrade jag mig själv och kontaktade honom, det första han sa var att mina problem är över sedan jag har kontaktat honom för hjälp. Jag tror på honom och frågar honom vad jag ska göra nu, han berättade vad jag ska göra och han sa att min man kommer tillbaka till mig och bad på knä på 24 timmar. Det var efter 11 års skilsmässa, överraskande efter hans arbete, min man kom och bad på hans knän, jag accepterade honom snabbt och informerade Dr Ogundele om det, han sa att han skulle ställa pengar för mig också, för att min familj skulle gynnas ekonomiskt och jag arbetade med honom efter 48 timmar överallt jag gå folk gynna mig och mitt företag gick framåt för det bästa, nu är jag glad och glad att informera världen om att detta är den mest kraftfulla man jag har träffat någonstans i världen, han har lösningen på något slags problem du har, han är inte pengar medveten han hjälper till och väntar tills du är ok innan du förväntar dig hans uppskattning, så mina bröder och syster om du är i någon situation och behöver hjälp med att få råd, bör du kontakta Dr Ogundele idag och lösa dina problem. Här är hans email: ogundeletempleofsolution@gmail.com och hans mobil: +27638836445 för dig som behöver hjälp och för dem som vill tacka honom för mig för det bra arbetet.

    SvaraRadera
  25. Jag är Teresa Caacbay från Sverige. Det här är mitt vittnesbörd om hur min förälskare kommer hem. Jag vill säga ett mycket stort tack och uppskattning till överstepräst DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) för att få tillbaka min älskare som lämnade mig i nästan 2 år, känner jag att mitt liv är helt över, så en dag som jag surfar på internet för att rekommendera stavningskaster som hjälper mig att ta med min älskare tillbaka. Slutligen träffade jag ett skrivande hur så många vittnesmål pratar om hur DR ISIKOLO hjälper till att återställa relationen tillbaka, så jag bestämde mig för att försöka så jag kontaktade stavningskraven heter DR ISIKOLO och förklara mina problem för honom och han kastade stava kärlek stava lyckligtvis inom 48 timmar min älskare verkligen ringde mig och började be om ursäkt för allt han hade orsakat mig. Och be mig om att acceptera honom tillbaka och kommer att leva lyckligt äktenskap, jag är den lyckligaste kvinnan på jorden idag eftersom DR ISIKOLO har gjort underbara gärningar i mitt liv och jag kommer att fortsätta att dela detta vittnesbörd, jag ber gud almight Du ger dig styrka och visdom för att hjälpa fler människor som har liknande problem som min, kontakta honom. isikolosolutionhome@gmail.com eller lägg till honom på whats-app +2348133261196.

    SvaraRadera
  26. Me llamo LISA y soy de los Estados Unidos, quiero aprovechar esta oportunidad para agradecer a mi gran Agadaga que realmente hizo mi vida más placentera hoy. Este gran hombre, el Dr. Agadaga, me devolvió a mi encantador esposo, tuve dos adorables hijos de mi esposo, hace unos cuatro años yo y mi esposo hemos tenido una pelea u otra hasta que finalmente me dejó por una señorita. Sentí que mi vida había terminado y mis hijos pensaron que nunca volverían a ver a su papá. Traté de ser fuerte solo para los niños, pero no pude controlar los dolores que atormentan mi corazón, mi corazón se llenó de dolores y penas porque estaba realmente enamorado de mi esposo. Todos los días y noches pienso en él y siempre me gustaría volver con él, hasta que un día conocí a una buena amiga mía que también estaba en una situación como yo, pero su problema era su ex novio, que tuvo un embarazo no deseado. porque y él se negó a asumir la responsabilidad y la abandonó. ella me dijo que el mío era un caso pequeño y que no debería preocuparme por eso, así que le pregunté cuál era la solución a mi problema y ella me dio la dirección de correo electrónico de este gran hombre. Yo estaba dudando si este hombre era la solución, entré en contacto con este gran hombre y él me dijo qué hacer y yo los hice todos, me dijo que esperara solo 72 horas y que mi esposo vendría gateando de rodillas solo por perdón. así que hice fielmente lo que este gran hombre me pidió que hiciera y, con seguridad, después de 72 horas, él volvió a contactarme nuevamente con el Dr. Agadaga para pedir ayuda en agadagaspiritualhome@gmail.com

    SvaraRadera
  27. Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) du vill ha en fru / make
    prophetokona@gmail.com

    SvaraRadera
  28. Jag vill berätta om en stavningskrock som hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. Jag var gift i omkring 10 år till min man och det var underbart och roligt hela tiden innan min man började ha en affär utanför vårt äktenskap med en annan kvinna på sitt kontor som ledde till att vi skilde sig så han lämnade mig med våra två barn. Jag gick igenom helvetet med mina barn tills jag var introducerad till en stavningskastare som heter Dr Adodo som jag kontaktade för hjälp och han försäkrade mig om att han kommer att få min man tillbaka om två dagar, gjorde jag allt som han frågar mig och min största överraskning min man ringde mig och började be om ursäkt för alla de fel han hade gjort mot mig och jag var tvungen att förlåta honom för att jag behövde honom tillbaka, så om du går igenom svårigheter i ditt förhållande kommer jag att rådgöra med att du kontaktar honom idag på hans e-postadress på Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom på hans mobilnummer +1 (661) 704 3225

    SvaraRadera
  29. Jag har bestämt mig för att jag ska spendera hela dagen på internet bara för att se till att många människor kan läsa detta mitt vittnesbörd om Dr.Adodo som är en kraftfull svart magisk stavningskastare, efter att ha övergivits av min älskare Jag var så ensam att jag bestämde mig för att gå igenom nätet för några relationer tips, jag visste aldrig att detta var vägen kartan som kommer att säkra min älskares återkomst. Efter att ha läst många tips om hur man återställer mitt förhållande på ett bättre sätt upptäckte jag att Dr.Adodo har mycket rekommendation än andra stavhjul, så med detta hade jag uppfattat att Dr.Adodo var rätt person för jobbet och jag kontaktade Dr.Adodo via hans email Adodospelltemple@gmail.com som jag såg på internet och jag var så glad att jag väljer Dr.Adodo eftersom hans arbete var 100% perfekt och stavningen tog min älskare tillbaka till mig med snabb lättnad.

    SvaraRadera

  30. Tack vare {dr.obho} är han en stor stavningskastare som tog med mig min ex-man. Jag vill berätta för alla om mitt möte med (dr.obhogreatspell@gmail.com) som tar tillbaka min ex-älskare inom 2 dagar. . För tillfället har jag inget att säga än att uppskatta dr.obhos goda verk, som du enkelt kan nå genom den här e-postadressen: (dr.obhogreatspell@gmail.com)

    Återigen kontakta detta mail .......... dr.obhogreatspell@gmail.com

    Du kan också nå mig genom det här numret för bekräftelse +19136084584

    SvaraRadera
  31. Hej, jag är Condilla Vincent Efter att ha varit i relation till Anthony i åratal bröt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag frågade honom allt, jag gjorde löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag föredrar att kontakta en stavning som skulle kunna hjälpa mig att stava för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, skickade jag stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen var det runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad över att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess lovade jag att någon jag vet som har ett relationsproblem skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpt mig med mitt eget problem. email: Sedan dess lovade jag att någon jag vet som har ett problem med relationen, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpte mig med mitt eget problem. email: Sedan dess lovade jag att någon jag vet som har ett problem med relationen, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpte mig med mitt eget problem. email: takutaegbedie@gmail.com du kan maila honom eller ringa +15715709537 om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

    1) Kärlek spel
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsroller
    5) Stavningstypning
    6) Breakup Spells
    7) Bevis en tidigare älskare
    8.) Du vill bli befordrad i din Office / Lottery Spell
    9) Vill du tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en permanent lösning
    via takutaegbedie@gmail.com eller ring +15715709537

    SvaraRadera
  32. Jag måste erkänna att här i Sverige är det väldigt svårt att få en kraftfull stavkista som kan återställa brutna äktenskap eller relationer. Men med hjälp av internet kunde jag komma i kontakt med den här kraftfulla stavningskanalen Dr .Adodo efter att ha läst mycket bra recensioner om honom på internet så jag kontaktar honom genom dessa detaljer via e-post: Adodospelltemple@gmail.com Och efter att jag berättade om min relativ stress så berättade Dr.Adodo att jag skulle lugna ner att min älskare kommer tillbaka till ursäkter för att lämna mig, jag lärde mig aldrig att detta skulle bli möjligt. Bara inom 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo min älskare skickade mig och ett textmeddelande som säger att jag skulle förlåta honom och innan jag visste det han var redan på min plats och bad mig att acceptera honom tillbaka. Du kan kontakta Dr.Adodo på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com

    SvaraRadera
  33. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr. Adodo har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex tillbaka med sin magiska spell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över D.Adodo email på internet förklarade jag min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men att Min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.Adodo verkligen är en riktig stavning. Behöver du hjälp då kontakten doktor anger nu via e-post: Adodospelltemple@gmail.com eller ring eller lägg till honom whatsapp +2348107527833

    SvaraRadera
  34. UNDERBAR:

    Wooow, jag är Gloria Meyers, jag vill dela min livshistoria till världen om hur jag fick min man, framför allt jag fick min lycka tillbaka, jag menade en annons av en Dr Saheed på internet om hur han hjälper en kvinna att få hennes pojkvän tillbaka och också läka henne av hennes sjukdom, så jag måste kontakta honom för att hjälpa mig att återställa mitt äktenskap, min man lämnade mig i 17 års äktenskap, eftersom hans familj och vänner inte gillar mig, och de ber honom att få en annan kvinna, men när jag kontaktar Dr Saheed för hjälp berättade han för mig att han skulle slappna av att han skulle hjälpa mig, dr Saheed tog tillbaka min man som lämnade mig i 17 år på bara 24 timmar, det här är en kraftfull stava jag aldrig sett någonting som detta i mitt liv tog han tillbaka min man till mig på bara 24 timmar och berättade för mig att jag ska ha mitt eget barn, idag har jag en 1 årig baby, den här mannen är bra, jag sa till honom att jag kommer att dela med sig av hans goda arbeta till världen även på radiostationer, om någon behöver hjälp och vill kontakta honom, kan du nå honom via: Email: saheedtempleof solution@gmail.com, Direktsamtal och Viber Chat: +27638836445.

    SvaraRadera
  35. Jag läste en kommentar online av en Los Angeles-baserad Journalist Reveals Hur hon hittar sann kärlek (make), bara två dagar kontaktar hon Dr.Oduduwa spellcaster för att få tillbaka ex-pojkvän med magisk kärleksstavning Dr.Oduduwa eftersom jag har goda positiva avsikter att saker kommer att fungera för mig också, jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar mirakel, tecken och underverk. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här, eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra att få tillbaka sina förlorade kärleksrelationer och ändra brutna äktenskap. Jag hade mycket tur att ha denna Oduduwa e-postadress jag kom över oduduwa email kontakt på en blogginlägg kommentar som detta (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com). Idag är jag väldigt glad att berätta med glädje till världen ... det här är ett av mitt livs mest glada ögonblick. Oduduwa Great-Love-Spell, Lunchade en stavning för min räkning för att återställa min ex-make, mitt äktenskap återställs efter så många år av skilsmässa. Jag var gift med Ambrose, min man i över 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa, vi bröt upp före 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket att tigga med fina gåvor av kärlek.
    Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att bli dålig längre ... jag ville bara ha honom tillbaka till att älska mig för alltid.
    Jag är greateful och tacksam mot den här stora mannen Oduduwa gudar använde honom så mycket för att hjälpa mänskligheten. Jag var först med rädsla för tvivel eftersom jag kontaktade några andra spellcasters online men ingen kunde hjälpa mig tills jag träffade Oduduwa och jag gav honom ett försök och Oduduwa är en man av hans ord, det fungerar för mitt gott. Jag är säker på att det här kommer att fungera för dig också, 100% garanti framgång inom sju dagar av kärleksstavningsprocedurer.

    Dr.Oduduwa har också förmåga och magiska stavningskraften att lösa följande förhållandeproblem;
    * Stava för att säga upp skilsmässa domstolsförfaranden
    * Stava charm att skilja din kärlekspartner
    * Kärlek stava charm att locka ny kärlek
    * Love Spells Win-Back Ex älskare
    * Framgång och främjande magisk stavning
    * Lycklig charm - BUSINESS STAR
    * avdelningar - SKYDD HÖG
    * förbannelse upplösning
    * andlig rensning
    * Fruktbarhet magi - FRUKTER AV KVINNOR
    * dekretiserar magi, SPELL LOTTERI & VIN-SPEL SPELL
    Internet hjälper verkligen mycket med bra information för att ge snabb och brådskande lösning på livsproblem.
    kontakta Dr.Oduduwa via sin personliga adress: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  36. Jag visste aldrig att stavar är riktiga, jag trodde att de var alla skam och falska tills jag träffades med excel! jag heter crystal reagan jag vill vittna om handlingarna av en stavningsman som hjälper till med att föra min ex pojkvän tillbaka till mig med sin kärleksspell, vi bröt upp för månader sedan och jag hade gett upp visste jag att han aldrig kommer att komma tillbaka för att han är fick flirtens frihet som han vill men allt som slutar när jag träffade detta excel här i Lund gjorde han denna kärlek stavning och rolig kom min pojkvän tillbaka och slutar misshandla så allt tack vare Excel. Jag kommer att släppa sin kontakt för att han är riktig! E-post excellovespell@hotmail.com ring honom +1 (859) 429 1007

    SvaraRadera
  37. Jag skulle inte vilja köra någon med min kommentar och vittnesbörd, men jag skulle vilja att de skulle snälla läsa min kommentar så att de kommer att kunna hitta en lösning på deras trasiga relation. Månader sedan bodde jag ett ensamstående liv tills jag läste en artikel på en blogg om Dr.EXCEL och hans förmåga att återställa brutna förhållanden och äktenskap. Efter att ha läst artikeln bestämde jag mig för att kontakta Dr.EXCEL genom hans kontaktuppgifter såg jag på artikeln som är +1 (859) 429 1007 och hans e-postadress Excellovespell@gmail.com Inom några timmar som jag kontaktade Dr.EXCEL fick jag en Ring från min älskare söker förlåtelse från mig alla på grund av kärleksspell.

    SvaraRadera
  38. I have been casting spells for many years and I have helped many people, I might be able to help you too. I am honest, and I genuinely care for all the clients who choose me to cast a spell for them.


    If you have any questions about Love, Money, curse, protection, bad luck, divorce, court cases, or about me please call or email me. I really want you to feel comfortable before moving forward with any spells, or other services. I will take the time to explain things to you and provide you with honest advice, to what is best for your situation. I will not pressure you into having a spell cast, I will leave that decision up to you, and when or if you decide to move forward, I might be able to help you.
    I will respect your Privacy. I will not seek to obtain any of your personal information beyond what you might voluntarily offer and all information you might give me including emails, phone numbers and photos will remain private and confidential.
    I perform my Rituals only at night between the hours of 0.00 - 0.59 (South African time) lasting 1 hour but of course, this depends on the nature of the ritual, some rituals might take hours and can also become necessary to be performed at specials places like; flowing streams, cemeteries and other places dictated by the gods.
    I do not want anyone to be under any illusions about my spells and its numerous rituals. Real and effective Voodoo is no child's play, it is expensive because, after the rituals, I will have to destroy all the materials involved by fire and the ashes scattered over a flowing stream or river.
    You will get what you seek.But please understand this might take a lot of time and that individual results may vary. contact +27663492930, greatogudugu@gmail.com

    Herbal cure for Following DISEASES,this is not scam is 100% Real.

    -HPV
    -DIABETES
    -PENIS ENLARGEMENT AND WEAK ERECTION
    -VIRGINA PROBLEM
    -WHOOPING COUGH
    - HEPATITIS B
    -FORDYCE SPOT
    -COLD SORE
    -ALS
    -LOWER RESPIRATORY INFECTION
    -LOW SPERM COUNT
    -MRSA(METHICILLIN-RESISTANT STAPHYLOCOCCUS AUREUS
    -ZIKA VIRUS
    -HIV
    -STROKE
    -IMPOTENCE
    -PILE
    -HYPERTENSION
    -LOW SPERM COUNT
    -MENOPAUSE DISEASE
    -ASTHMA
    -CANCER
    -BARENESS/INFERTILITY
    -PCOS
    -SHINGLES
    -VIRAL HEPATITIS/HEPATITIS B
    -FIBROID
    -ASTHMA
    -SICKLE CELL
    -TINNITUS
    -BARENESS/INFERTILITY
    -DIARRHEA and so on...

    SvaraRadera
  39. Is e an t-ainm a th 'orm, Ealasaid James, às na Stàitean Aonaichte, tha mi an seo gus dearbhadh a thoirt air obair mhath AROZA SPELL CASTER & TEMPLE SPIRITUAL.
    Tha mi air a bhith a 'pòsadh airson deich bliadhna mhath agus chan eil pàiste sam bith agam agus bha an duine agam a' bagairt air mo sgaradh agus pòsadh tè eile.
    Bidh mi a 'coinneachadh ri caraid a thug a-steach mi dhan Dr Aroza a chuidicheas le bhith a' toirt geasa agus bha mi trom agus a-nis tha mi toilichte gu toilichte leis an duine agam fhèin.
    A bheil thu a 'dol tro dhuilgheadasan mar .....
    Duilgheadasan Spioradail
    Aithrisean traidiseanta
    Duilgheadasan Pòsaidh
    Spells Airgid
    Barreness
    Fuasgladh sgaradh
    Attraction
    Cosnadh
    Cùis cùirte
    Revevge
    Duilgheadasan Slàinte
    A bheil thu a 'faireachdainn nach eil àm ri teachd agad?
    An do chaill thu an saoghal airson beatha?
    A bheil thu a 'faireachdainn gu bheil thu ga chall?
    A bheil thu daonnan fo bhròn le droch fhortan?
    A bheil thu ag iarraidh gràdh, càirdeas; A bheil thu airson a leannan a dh 'fhalbh a bhith air ais no a bhith nad leannan an làthair?
    An uair sin cuir fios gu CÙIRD SPÒRS AROZA & TEMPLE SPIRITUAL
    Call no WhatsApp +79267785378
    Post-d. airzatemple@gmail.com
    Skype. Teampall Aroza
    Facebook: Arozatemple2

    SvaraRadera
  40. LOTTO, lotteri, jackpot. Hej, alla mina tittare! Jag är väldigt glad för att dela dessa stora vittnesmål. Det bästa som någonsin har hänt i mitt liv är hur jag vinner lotteri euro miljoner mega jackpotten. Jag är en man som tror att jag en dag kommer att vinna lotteriet. Slutligen kom mina drömmar igenom när jag mailade DR ISIKOLO. och berättade för honom att jag behöver lotteri numren. Jag har spenderat så mycket pengar på en biljett bara för att jag ska vinna. Men jag visste aldrig att vinnande var så lätt förrän den dagen jag träffade spellcasteren online som så många människor har pratat om att han är väldigt bra i casting-lotteri, så jag bestämmer mig för att prova. Jag kontaktade denna stora doktor och han gjorde en stavning och han gav mig vinnande lotteri nummer. Men tro mig när dragningarna var ute, var jag bland vinnare. Jag vann 1 miljon euro. DR ISIKOLO verkligen du är bäst, med dessa stora Dr kan du vinna miljontals pengar genom lotteriet. Jag är så väldigt glad att träffa den här stora mannen nu, jag kommer alltid att vara tacksam för dig dr. Maila honom för dina egna vinnande lotteri nummer via isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196 Hälsningar

    SvaraRadera
  41. Detta är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt, och jag behöver dela detta stora vittnesbörd, jag vill bara säga tack till Dr Isikolo för att ta mig tid för att hjälpa mig att kasta den stava som tog tillbaka min före detta man, jag heter Ana Mateovic , Jag vill dela mitt vittnesbörd och min lycka med er alla på denna sida, förra året lämnade min man mig till en annan kvinna på hans arbetsplats och han övergav mig och mina två barn, allt var så svårt för mig och barn eftersom jag älskar honom så mycket, så jag såg DR Isikologos vittnesbörd om hur han har hjälpt damer att komma dit mannen tillbaka så jag kontaktade honom och han hjälper mig att kasta en avkastning för min man och nästa dag min mannen lämnade den andra kvinnan och han kom tillbaka till mig och bad om förlåtelse med så mycket kärlek och omsorg. Jag kommer aldrig att glömma den hjälp som DR Isikolo gav mig och mina barn. om du är här behöver du hjälp för att få dig älskare tillbaka kan du kontakta honom via det här mejlet ärikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196, jag är ett levande vittnesbörd om hans makt.

    SvaraRadera
  42. Jag ger ett vittnesbörd om Dr. Isikolo. jag vann 100 000 euro i min lek lotteri, jag tog ett råd från någon person som pratade om den här stora stavningskraven heter DR ISIKOLO personen lade ett vittnesbörd på en blogg som säger hur DR ISIKOLO hjälpte honom att vinna lotteriet genom att skicka honom det vinnande numret jag var nyfiken och jag trodde att det var allt skämt inte förrän jag kontaktade denna stavningskrock för att själv veta hur det här arbetet medför att jag har spenderat mycket att köpa biljetter och jag vinner aldrig. Jag kontaktade honom och han berättade för mig det nödvändiga som måste göras och jag gjorde det och han berättade för mig att vänta på 3days och verkligen gav han mig vinnande nummer för att spela lotteriet som jag gjorde, kan du tro att mitt namn var först bland vinnare. Han berättade för mig (min son, allt jag behöver dig att göra för mig är att du delar dessa vittnesmål till andra så att de också kan vinna lotteriet eftersom jag inte har mycket tid att stava på internet) det är därför jag är dela detta vittnesbörd med dig om att du vill vinna lotteri så är det på så sätt online tips kan hjälpa dig, kontakta honom på hans isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196 är det enda svaret.till att ditt problem att vinna lotteri

    SvaraRadera
  43. Varje gång jag tittar tillbaka på vad som hänt med mig kommer jag alltid att uppskatta den stora dr Akhen (Akheretemple@yahoo.com) för det han har gjort för mig. Den här stavningskanalen tog tillbaka min finans, som lämnade mig utan anledning. Jag träffade den stora stavningskastaren och han berättade allt jag behöver göra! Nu är glad att Dr Akhere tog tillbaka honom och han älskar mig mer än han brukade! Du kan också kontakta honom på sin aktiva e-postadress (Akheretemple@yahoo.com) eller lägga till honom på Whats-app: +2348129175848 ......

    SvaraRadera
  44. Jag kommer att älska att dela mitt vittnesbörd till dig alla människor i världen, jag blev gift med min man för ungefär 2 år sedan börjar vi ha problem hemma som vi slutar sova på samma säng, kämpar om små saker han kommer alltid hem sent på kvällen , dricker för mycket och sover med andra kvinnor ut sidan jag har aldrig älskat någon man i mitt liv utom han. han är min barns pappa och jag vill inte förlora honom eftersom vi har arbetat så hårt för att bli vad vi är och har idag. för några månader sedan bestämde han sig för att leva mig och barnet, att vara ensamstående mamma kan vara svår ibland och så jag har ingen att vända sig till och jag var hjärtbruten. jag ringde min mamma och förklara allt för henne, min mamma berättade för mig om DR.Isikolo hur han hjälpte henne att lösa problemet mellan henne och min pappa, jag var förvånad över det eftersom de har varit utan varandra i tre och ett halvt år och Det var som ett mirakel hur de kom tillbaka till varandra. Jag riktades till Dr Isikolo på hans email: (isikolosolutionhome@gmail.com) och förklara allt för honom, så han lovar mig att inte oroa sig för att han kommer att kasta en stavning och få saker att komma tillbaka till hur vi var så kär i igen och att det var en annan kvinnlig ande som styrde min man, berättade han för mig att mitt problem kommer att lösas inom två dagar om jag tror att jag sa OK Så han kastade en stava för mig och efter två dagar kom min kärlek tillbaka och frågade mig att förlåta honom Jag är så glad nu. så att varför jag bestämde mig för att dela min erfarenhet med varje kropp som har sådant problem kontakta dr Isikolo, den stora stavningskanalen på hans e-postadresser isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  45. Jag bevittnade omedelbart resultat inom tre dagar efter att ha kontaktat kommunikationen med Dr.Oduduwas Love-spell caster för att få tillbaka min ex pojkvän efter 3 månader vi har bott iväg, jag är glad att rapportera att min man och jag är tillbaka på spår kom tillbaka till mig med mer kärlek och förtroende.
    Min djupa tacksamhet går till Dr.Oduduwa lunchade en magisk kärleksspell på min vägnar i hans tempel. Det var efter tre dagar min ex ringde mig på telefonsamtal för att be om ursäkt och be om förlåtelse, jag fick ett telefonsamtal från Anderson min man idag, han kommer hem, jag är väldigt glad eftersom det här är det bästa som någonsin hänt mig det här år. Jag rekommenderar starkt samma DrOduduwa till alla som läser detta sanna livsförklaring, om du söker återförening med familj, kärleksspell för att ta tillbaka ex-älskare, kärleksspell för att bygga förtroende och trohet i ett förhållande och också sex äktenskapsrådgivande böner för att återställa brutna hem.
    Oduduwa kontakt: {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com} WhatsApp No.: +79268011965

    SvaraRadera
  46. Jag läser en kommentar online blogg från en Los Angeles-baserad Journalist Reveals Hur hon hittar en sann kärlek (pojkvän) (Herr Rätt), jag skickar ett mejlmeddelande för att kontakta samma Oduduwa eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig , jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar. Jag insåg att det skulle vara bra att dela här som jag vet att det kommer att inspirera andra också. Jag hade turen att jag kom över oduduwa email {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} kontakta på ett blogginlägg. Idag berättar jag med glädje och lycka är mitt brutna äktenskap återställt till kärlek, det här är ett av mitt livs mest glada ögonblick. Oduduwa Great-Love-Spell, Lunchade en stava på min vägnar för att återställa min ex-make med hans stavning av magi och kärlek-encharntment stavning. Jag är gift över 6 år, äktenskapslivet är ibland litet och bittert, men nyligen var mitt äktenskap så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter ett sätt att skilja sig, vi bröt upp innan 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket att tigga med goda gåvor av kärlek och vi håller båda loven att leva tillsammans för alltid. Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig dåligt längre ... jag ville bara ha honom tillbaka till att älska mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans. Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att han var min första kärlek (åtminstone det är vad det känns).
    Jag är greateful och tacksam mot den här stora mannen. Jag var först med rädsla för tvivel, men jag ger det ett försök och det fungerar för mitt gott. Jag är säker på att detta kommer att fungera för dig också, 100% säker.
    kontakta honom genom sin personliga e-postkommunikation.
    Dr.Oduduwa har befogenheter att lösa följande förhållande kärleksproblem;
    * Love Spells Win-Back Ex älskare
    * Framgång och främjande magisk stavning
    * Lycklig charm - BUSINESS STAR
    * avdelningar - SKYDD HÖG
    * förbannelse upplösning
    * andlig rensning
    * Fruktbarhet magi - FRUKTER OF KVINNOR
    * Dekretiserande magi, SPEL LOTTERI & VINSPEL SPEL
    Internetåtkomst hjälper verkligen mycket till att ge snabb och brådskande informationslösning till livsproblem, jag är väldigt glad att hitta lösningar på min relationskris. WhatsApp mobilnummer: +79268011965

    SvaraRadera
  47. Jag heter Rebecca och det har varit 2 månader sedan dr. Iyabiye räddade mig från kronisk hepatit b. Jag lider av den sjukdomen under lång tid, min mage var svullen och jag hade smärta över hela kroppen. Jag ringde honom och han gav mig medicinen och efter att jag tog medicinen fick jag det bra. Jag är här för att tacka honom och låt folk veta att hepatit kan botas. Kontakta honom på: iyabiyehealinghome@gmail.com Ring: +2348072229413

    SvaraRadera
  48. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391
    .
    Dr.Osasu also cures:
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. CANCER
    4. ALS (Lou Gehrig’s disease)
    5. Hepatitis B​

    SvaraRadera
  49. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391
    .
    Dr.Osasu also cures:
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. CANCER
    4. ALS (Lou Gehrig’s disease)
    5. Hepatitis B​

    SvaraRadera
  50. Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att Dr Isikolo tog tillbaka min man som skilde sig från mig i 1 år nu. Jag heter Dora Lukas och jag har varit gift med honom med barn i 8 år. Trots att jag har mun i hela kroppen, räcker det inte att tacka Dr Isikolo för hans hjälp i mitt liv. Min make separerade med mig i 1 år och har varit i ont och smärta utan honom. Så jag sökte efter hjälp överallt men ingenting fungerade förrän jag menade Dr Isikolo som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 48 timmar så långt som mitt hjärta fortfarande slår för honom. Jag trodde på honom och han förberedde en trollformel för mig och min make ringde mig exakt när Dr Isikolo sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen de senaste 2 månaderna. Alla där ute som läser min artikel som behöver hjälp bör kontakta honom ... E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp / Viber honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  51. Vänligen läs och kontakta även Dr Isikolo om du behöver en kraftfull kärleksförtrollning för att fixa ditt trasiga förhållande.
    Jag fick en skilsmässa från min man när jag var sex månader gravid med mitt andra barn. Vi hade kranglat och grälat oavbrutet sedan dagen som vårt första barn blev undfanget, ingen kärlek eller förtroende från honom längre så han skilde sig från mig. Och alla dessa whiles, jag har försökt alla olika sätt att få honom tillbaka, jag har också provat några olika trollspelare här i mitt hemland, men ingen av dem kunde föra Andro tillbaka till mig. Det var bara Dr Isikolo som garanterade mig ett brådskande 48 timmars stavspel, och han försäkrar mig att min man kommer att vara med igen. Jag skriver för att ge mitt tack och djupa tacksamhet till dig för att ha hållit dina löften och för att använda din begåvade och stora krafter för att föra honom hem. Jag var glad att veta att du är specialiserad på att återförena älskare. Tack, herr, för att du hjälpte mig genom de värsta tiderna i mitt liv, för att du var en så stor stava caster, och för att ha gett mig en kärlek som har gett mig så mycket glädje i mitt äktenskap. Min man är tillbaka och lovar att aldrig lämna mig igen. Om du tvivlar på hans förmåga, lita på mig. Du borde ta en chans. Det lönar sig på sätt som du aldrig ens kunde föreställa dig. Om du är högre just nu och du behöver en kraftfull och brådskande kärleksformulär för att få tillbaka ditt ex vänligen kontakta Dr. Isikolo just nu är han det enda svaret för att återställa ditt trasiga förhållande eller äktenskap. isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196. Tack.

    SvaraRadera
  52. MED DR ISIKOLO ÄR DIN RELATIONSHIPPROBLEM ALLA ÖVER. KONTAKTA Honom NU.
    Jag vaknar varje dag med ett leende i ansiktet och sjunger beröm till denna kraftfulla stavspelare som heter DR ISIKOLO som har gjort mig en stor tjänst genom att rädda min relation från att bryta upp. Jag brukade tänka att jag har ett perfekt förhållande tills min älskare började komma sent sent och varje dag ger han mig olika ursäkter då jag bestämde mig för att hålla ett öga på honom, då upptäcker jag att han hade en affär med en annan tjej. Jag var hjärtbruten eftersom jag litade på honom så mycket och att veta att han har en hemlig relation, gör mig mycket ont .. Men jag tackar alla som placerade kontaktinformationen från DR ISIKOLO på Internet eftersom jag genom det har kunnat kontakta DR ISIKOLO och idag har min relation återställts med kärlek och mer romantik än någonsin tidigare. Om du är i någon form av förhållanden eller äktenskap stress, jag kommer att göra dig en tjänst genom att släppa kontaktinformationen till DR ISIKOLO som är via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  53. Godvänner, jag heter Antonio Laura från Lund-Sweden, jag är läkare av yrke, 45 år. Läs mitt sanna livsvittnesbörd, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon att läsa den här artikeln just nu. Efter att ha varit i ett förhållande med Abeg Erickson i flera år, han gick upp med mig, men jag ville ha honom tillbaka så mycket, för jag älskade honom , Jag frågade honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag har förklarat att jag hellre skulle kontakta ett stavar som kan hjälpa mig att stava det tillbaka, men jag hade den typen av person som aldrig tänkte på en stava inget annat val än att prova, jag mailade stavningskanalen och han berättade för mig att det var ett problem innan tre dagar, han kastade Love stavningsdelen i luften och förvånansvärt andra dagen var det omkring 6.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad över att han svarade på telefonsamtalet och han var så ledsen för allt som hände . Jag var så glad att vi började leva tillsammans lyckligt. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  54. I Broke up with the love of my life after a huge fight. He said it was over between us and that he will never take me back again after I ended things with him numerous times.
    I only realized that he was the love of my life after I lost him.
    I want him back but I also don’t want to hurt him again. Not sure how I can even get him back, seems like he is moving on with his life.
    i came across a coment online, a read a post by a lady from Sweden called Katie Mburgs, she gave a testimony how her ex return back to her after 2years of separation, she left behind a email address { dr.oduduwaspellcaster@gmail.com } she testified that A Spiritual Healer called Oduduwa lunched a spell on her behalf.
    i send an mail message to same email address and i explain every of my marriage problem, Oduduwa promise to return back my husband within 2days, i gave in a try and to my greatest surprise it happend exactly as he has promised. my husband called me on phone with unknow number, he apologize and fix a date to meet.
    we did and today we are living happily together as a family. i'm greateful. thanks to this great man.
    I was at first having fear of doubt, but i give it a try and it work for my good. I'm certain this will work for you as well,100% sure.

    SvaraRadera
  55. Volim dijeliti svoje Svjedočanstvo o ovom velikom liječniku s čarolijom. Imam 34 godine, udala sam se s 25 godina, imam dijete i živjela sam sretno sa svojom obitelji. 9 mjeseci sam gledao kako ponašanje mog muža postaje toliko čudno i zapravo ne razumijem što se događa, on se spakirao iz kuće drugoj ženi. Toliko ga volim da ne sanjam da ću ga izgubiti, pokušam moguće najbolje da mi se muž vrati, ali sve bezuspješno, plačem i plačem tražeći pomoć, razgovarao sam o tome s najboljom prijateljicom MARGERET i ona obeća da će mi pomoći. Pričala mi je o muškarcu zvanom DR AJAYI. Rekla mi je da je vrlo moćan čovjek i da mu se može vjerovati i da u vezi s ljubavnim pitanjima ne može riješiti ništa, a rekla mi je i kako on pomaže nebrojenom broju ljudi u obnovi njihove veze. Doista sam se uvjerio i odlučio da ga isprobam pa sam kontaktirao njegovu adresu e-pošte na drajayi1990@gmail.com
    Objašnjavam mu sav svoj problem, rekao mi je da se ne bih trebao brinuti da će se svi moji problemi odmah riješiti. Rekao mi je što da učinim da se vratim mužu i ja sam to rekao, nakon 3 dana moj muž će se vratiti k meni i početi moliti, i stvarno se događa kako je rekao, bio sam jako iznenađen, ovo je tako nevjerojatno. Jako sam sretna što je moja veza sada jako tijesna i oboje opet živimo sretno. Ako imate sličnih problema, obratite mu se sada
    (DRAJAYI1990@GMAIL.COM) ILI Whatsapp na +2347084887094 i riješite svoj problem jednom zauvijek. Ja sam to živo svjedočanstvo.

    SvaraRadera
  56. Jag vill använda denna gyllene möjlighet för att tacka chef Dr Wealthy för att bota min (DIABETES VIRUS) med sin örtmedicin. Jag har lidit av DIABETES Virus i 5 år nu, och sedan dess använde jag läkemedel som håller mig till idag, men en dag när jag surfar på Internet träffade jag ett inlägg om en dam som botades för DIABETES av Chief Dr Rika så jag bestämde mig för att försöka se om han kunde rädda mitt liv. Lyckligtvis för mig blev jag botad av honom. Jag kan inte sluta tacka honom för vad han har gjort för mig om du har liknande problem kan du kontakta honom via e-post: wealthylovespell@gmail.com

    Chief Dr Wealthy har botemedel mot alla typer av sjukdomslag, ring eller Whats App +2348105150446.

    SvaraRadera


  57. Jag är här för att vittna för världen om David Mohammeds godhet
    Jag blev sjuk av herpes1 & 2 och jag letade efter den som gjorde det
    kommer att hjälpa mig, känna en som hjälper när min vän berättar om david
    muhammed och han gav mig sin e-post och jag kontaktade honom, och jag berättar för honom
    mitt problem, han sa till mig att han har växtbaserade botemedel mot herpes1 & 2 i
    var så glad att höra det och han hänvisade mig också till många människor det
    han hjälpte till med örtmedlet också, jag var så glad att det finns botemedel mot
    denna herpes1 & 2 jag begärde för produkten de kommande 4 dagarna den
    ört var på min plats i USA, jag tog det enligt hans instruktioner
    efter allt och jag åkte till sjukhus för att göra en kontroll och resultatet
    var negativ och jag var väldigt glad över det, jag mailade honom igen och tack
    honom och jag ville betala honom, sa han visste att jag borde ta mina pengar
    borta sa han till mig att jag skulle berätta världen om honom, så jag är nu
    här för att berätta för världen hur David Muhammed räddar mitt liv, han är en man
    med är en egen destination kan du tro på honom med ditt liv och han
    ger dig bra resultat, han utför också alla typer av sjukdom som
    Pengar stava
    Hälsa del spell
    Främjande i affärer
    Attraktionstava
    Häxa hem
    Ex tillbaka stava
    Spirituell helare
    Kärleksförtrollning
    Lotteri trollformulering
    Graviditet spell
    Kampanjtrycket
    Voodoo
    Gifta dig stava
    Soulmate spell
    Skyddstav
    HIV / aids
    Bli gravid
    Bota alla typer av kroppssjukdom
    ETC
    kontakta honom via hans e-post
    adress: muhammedspellcast@gmail.com eller Du kan också kontakta oss på WhatsApp +2347059007941

    SvaraRadera
  58. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolsärenden, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  59. Hej alla, jag vill bara ge detta stora vittnesbörd för hela allmänheten om en stor man som hjälper mig i en allvarlig sjukdom. Jag har HSV-1 OCH HSV-2 sjukdom i bra 2 år nu och jag skulle nästan till slutet av mitt liv på grund av sjukdomen. Allt jag har i mitt sinne är att låta mig bara ge upp eftersom livet inte är intressant för mig längre och jag ber också att Gud ska acceptera min själ när jag någonsin är borta lyckligt för mig, min lillasyster springer till mig att hon hittade en läkare på INTERNET som kan bota HSV-1 OCH HSV-2 sjukdom. Hon hjälpte mig med allt, mannen bad om mina detaljer så att han kan förbereda en örtmedicin för mig. Efter att han hade gjort samråd med mina detaljer berättade han för mig hur min medicin kommer att beredas, efter att han var klar med att förbereda min medicin skickade han min medicin och efter att ha använt den i sju dagar började jag senare märka något annat i mitt blod så jag gick för mitt HSV-1 OCH HSV-2 sjukdomstest och jag testades Negativt, jag är så glad att jag kan säga att jag inte är tålmodig med HSV-1 OCH HSV-2 längre. Om du har HSV-1 OCH HSV-2 eller någon sjukdom, HIV / AID, HPV, Cancer, HEPATITS B DIABETITS ALS, PENIS ENLARGEMNT vänligen för din säkerhet, kontakta DR.HAZIM VIA e-postadress (usmandrhazim@gmail.com) eller vad som helst APP-nummer + 2349058026857

    SvaraRadera
  60. Hej alla, som fortfarande bryr sig om sin ex-älskare eller har något annat problem, jag är MIA från Sverige, jag trodde aldrig att min ex kommer tillbaka till mig igen, jag är äntligen mycket glad att min ex-älskare nu min man är tillbaka till mig, som lämnade mig sex månader till vårt bröllop bara på grund av lite missförstånd, men idag är vi gifta och vi förväntar oss vår lilla bebis, jag vill uppriktigt tacka Dr ADODO för att han hjälpte mig att besegra honom tillbaka till mig, jag är tacksam och lyckligare än aldrig tidigare, tack doktor för att du hjälpte mig, och om du också har problem i något förhållande eller någon del av livet, kan du också kontakta honom och han kommer att svara på dig. maila adodospelltemple@gmail.com

    SvaraRadera
  61. BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
    (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
    behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig

    SvaraRadera
  62. behöver du ett lån? Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Hej Hur mår du idag?? Behöver du ett brådskande lån nu inom de närmaste 6 - 12timmarna nu utan stress eller fördröjning REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag ger vi ut lån på 2% ränta maila oss nu för dina brådskande lån
    Maila oss vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
    Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Vi har ett lån till dig
    REMY.INC

    SvaraRadera
  63. vi har jullån för dig och din familj att njuta av denna semester jullån är tillgängligt nu kan du ansöka vilket belopp du vill vi har ett lån för dig
    behöver du ett lån? Skicka ett mejl till remy.credit111@gmail.com
    Hej hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu de närmaste 6 – 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi utfärdar lån med 2% ränta, med en snabb tjänst erbjuder vi alla typer av lån, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån
    Skicka oss ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com}
    vi har ett lån till dig ..

    SvaraRadera
  64. behöver du ett lån? Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Hej Hur mår du idag?? Behöver du ett brådskande lån nu inom de närmaste 6 - 12timmarna nu utan stress eller fördröjning REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag ger vi ut lån på 2% ränta maila oss nu för dina brådskande lån
    Maila oss vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com}
    Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Vi har ett lån till dig
    VI HAR SNABBA LÅN TILL DIG ALLA BELOPP DU BEHÖVER vi erbjuder alla typer av lån kom och få ditt lån hos oss inom 6 till 12 timmar lån finns på ditt bakkonto

    REMY.INC










    behöver du ett lån? Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Hej Hur mår du idag?? Behöver du ett brådskande lån nu inom de närmaste 6 - 12timmarna nu utan stress eller fördröjning REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag ger vi ut lån på 2% ränta maila oss nu för dina brådskande lån
    Maila oss vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com}
    Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Vi har ett lån till dig
    VI HAR SNABBA LÅN TILL DIG ALLA BELOPP DU BEHÖVER vi erbjuder alla typer av lån kom och få ditt lån hos oss inom 6 till 12 timmar lån finns på ditt bakkonto

    REMY.INC

    SvaraRadera
  65. JAG FICK JUST ETT LÅN TILL JUL

    Jag har sett flera kommentarer från personer som redan hade fått ett lån från LAPO M-F så jag bestämde mig för att ansöka baserat på populära rekommendationer och bara för några timmar sedan bekräftade jag ett totalt belopp på 78 500 euro på mitt konto. Detta är verkligen fantastiska nyheter och jag råder alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via sin e-post: lapofunding960@gmail.com

    SvaraRadera
  66. Jag fick precis 10 000 euro från Steven Kings Funds om du behöver ett lån kontakta dem via e-post stevenfunds@outlook.com eller whatsapp +2347043593434

    SvaraRadera
  67. Min man sedan 3 år gjorde slut med mig förra veckan. Jag åt inte eller pratade med någon, jag grät mycket, jag var så deprimerad och stressad att jag hamnade på sjukhuset på grund av all stress och depression. En dag letade jag efter kärlekstips på internet eftersom jag älskar honom djupt och jag bryr mig om honom och jag vill att vi ska vara tillsammans igen som ett par. Jag hittade en mäktig man som heter Dr Sunny som löste så många relationsproblem... så jag kontaktade honom och förklarade allt för honom, sedan sa Dr. Sunny till mig att han kommer att återkomma till mig inom 48 timmar efter att ha hjälpt mig med försoningsbesväret. Det fungerade perfekt som utlovat och Alexandra kom tillbaka och började be mig att acceptera honom tillbaka. Jag är så glad nu när doktor Sunny har gjort vad han lovade. Kontakta Dr Sunny eftersom det är 100 % garanterat och effektivt. Maila honom på (drsunnydsolution1@gmail.com WhatsApp +2348082943805

    SvaraRadera
  68. Min man lämnade mig för en annan kvinna, Det mest smärtsamma är att jag var gravid med vårt andra barn. Jag gjorde allt för att få honom att återvända hem men ingenting fungerade. Jag gick till och med så långt som att förfölja honom men han gjorde det klart att han inte längre ville återvända hem. Jag förklarade för en vän på jobbet som bad mig kontakta Dr Ilekhojie för att få hjälp. Jag hade inget annat val än att prova. Jag skickade ett meddelande till honom via e-post (gethelp05@gmail.com) och han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig att försonas med min man och informerade mig också om att min man manipulerades och fick hata mig och vårt ofödda barn. Efter några dagar efter att jag angav att allt han sa behövdes ringde min man mig på eftermiddagen och han älskade mig också så mycket och ville återvända hem men han var inte säker på om jag skulle ta honom tillbaka. Han lovade att ta igen vår förlorade tid och jag har märkt att det har skett så många förändringar sedan han kom tillbaka och livet har varit bra tillsammans. Om du har några liknande problem, kontakta Dr Ilekhojie och få hjälp. WhatsApp/Viber +2348147400259

    SvaraRadera
  69. Jag har försökt i 8 år att bli gravid och behövde hjälp! Jag har gått till läkare men fortfarande ingenting. Läkarna förklarade att jag och min man är fertila och jag vet inte vart jag ska vända mig. I ett av mina besök på sjukhuset träffade jag någon som vi pratade mycket med och hon förklarade hur hon väntade i 15 år tills hon träffade Dr Ilekhojie som gav henne örter som gjorde henne gravid bara en månad efter. Hon sa så många bra saker om Dr Ilekhojie och jag var tvungen att se själv. Det har gått 4 månader sedan jag fick örterna och vi är redan gravida. Tack vare Dr Ilekhojie är jag så exalterad att jag snart blir mamma. Jag lämnar hans kontakthjälp till alla som har problem med att bli gravida. Lita på mig och be honom om hjälp. E-post gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    SvaraRadera