Waoo - vilken livskvalité att kunna bjuda på egenodlat i en trerätters !! Du inspirerar mig att bli en bättre odlare och odla mer ätbart - brukar ju annars mest odla för lyst. Vackra bilder också. Ha det så gott ! Kram/Isa
Portlak odlade jag förr, men det var nog sommarvarianten ... spännande med vinterportlak! Ska absolut provas! Bör passa t.o.m. mig som inte odlar så mycket numer :) Tack för tipset Anette!
Härlig läsning och särskilt raderna om att ha rätt växt på rätt plats. Blir lite trött ibland när folk så fort jag pratar om en växt - den spriiiiider sig. Jo jag vet och därför har jag satt den så den kan få sprida sig. Måste känns fantastiskt att servera en helt egen när och lokalproducerad 3-rätters.
Du är duktig, kunnig och idérik, det känns som en lyx att kunna odla något grönt som inte kräver mängder av energi i vårt vinterklimat. Vanlig grönsallad vintertid är ju inte speciellt klimatsmart. Kram!
Portlak har jag alrig ätit - vad jag vet - så det vore rätt kul att testa att så lite i växthuset. Har en stor kruka som jag inte satt något i, kanske kan man så lite där tidigt i vår. För nu är det väl försent..... KRAM/Susie
Härligt att kunna bjuda på "från egen jord och skog". Höstkantareller går fortfarande att plocka i skigen, det "klirrar" så härligt när man plockar de frusna och lägger dem i korgen. Annars har det mesta gått till vila. Kvar finns persilja och jag är tacksam för det.
Jag tror aldrig jag har ätit portlak, har den en utpräglad smak? Den gröna bädden i ditt växthus gör mig sugen att prova, men jag ingen jordbädd utan bara krukor i mitt. Det kanske funkar det också ... Kram Anni
Waoo - vilken livskvalité att kunna bjuda på egenodlat i en trerätters !!
SvaraRaderaDu inspirerar mig att bli en bättre odlare och odla mer ätbart - brukar ju annars mest odla för lyst. Vackra bilder också.
Ha det så gott !
Kram/Isa
Portlak odlade jag förr, men det var nog sommarvarianten ... spännande med vinterportlak! Ska absolut provas! Bör passa t.o.m. mig som inte odlar så mycket numer :) Tack för tipset Anette!
SvaraRaderaDen ska jag absolut prova. Jag saknar alltid sallat på vintern så en portlakmatta hade suttit perfekt. Ha en fin vecka/Lotta
SvaraRaderaHärlig läsning och särskilt raderna om att ha rätt växt på rätt plats. Blir lite trött ibland när folk så fort jag pratar om en växt - den spriiiiider sig. Jo jag vet och därför har jag satt den så den kan få sprida sig. Måste känns fantastiskt att servera en helt egen när och lokalproducerad 3-rätters.
SvaraRaderaKram, Carina
Hej Anette!
SvaraRaderaDu är duktig, kunnig och idérik, det känns som en lyx att kunna odla något grönt som inte kräver mängder av energi i vårt vinterklimat. Vanlig grönsallad vintertid är ju inte speciellt klimatsmart.
Kram!
Portlak har jag alrig ätit - vad jag vet - så det vore rätt kul att testa att så lite i växthuset. Har en stor kruka som jag inte satt något i, kanske kan man så lite där tidigt i vår. För nu är det väl försent.....
SvaraRaderaKRAM/Susie
Härligt att kunna bjuda på "från egen jord och skog". Höstkantareller går fortfarande att plocka i skigen, det "klirrar" så härligt när man plockar de frusna och lägger dem i korgen. Annars har det mesta gått till vila. Kvar finns persilja och jag är tacksam för det.
SvaraRaderaSå gott det ser ut och tack för spridningsvarningen också. Alltid bra att veta före vad man ska se upp med.
SvaraRaderaKram Kristina
Jag tror aldrig jag har ätit portlak, har den en utpräglad smak? Den gröna bädden i ditt växthus gör mig sugen att prova, men jag ingen jordbädd utan bara krukor i mitt. Det kanske funkar det också ...
SvaraRaderaKram Anni